Лепо Место • Деспотовац

28. новембра 2014.

У “Лепо Место” је породица Стојановић уградила сву љубав према Ресавском крају, са жељом да сви који га посете са собом понесу прегршт дивних успомена и део чаролије природе која је у овом делу Србије заиста раскошна. Код нас морате да будете опуштени, насмејани и пуни енергије. Можете једноставно да уживате у чарима одмора, што наш смештај и ресторан хране за душу омогућавају у потпуности.

У нашем потпуно новом објекту имамо три смештајне јединице што нашим гостима ствара угођај сасвим приватне атмосфере. Можете да одаберете собу према боји или погледу. Свака соба поседује сателитску ТВ, модерно купатило са туш кабином и феном. Доручак и оброци се служе у лобију који се налази одмах испод соба, или на тераси у летњем периоду.

Поносни смо и на наш ресторан хране за душу. Заиста смо се потрудили да избор јела буде за свачији укус – од малих залогаја до захтевнијих гастрономских специјалитета, заједно са пажљиво одабраном картом пића . И не само храна и пиће. Амбијент у којем се послужују је ведар, разнобојан и сасвим удобан. Изненадиће вас и наш избор музике!!!

Да би Ваш боравак у “Лепом Месту” био комплетан, припремили смо и садржаје који ће ваш одмор да учине активним. Поред могућности најма бицикли, пешачких тура са водичима, можете да обиђете околину џипом са возачем и водичем.

Добродошли у “Лепо Место”. Све је спремно за уживање у срцу Ресаве!

 

Галерија