Array
(
[0] => WP_Term Object
(
[term_id] => 12
[name] => Храна
[slug] => hrana
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 12
[taxonomy] => obj_types
[description] =>
[parent] => 0
[count] => 2
[filter] => raw
[term_order] => 0
)
)
Пријепоље
Крајолик неизмерне природне лепоте изнад којег лети белоглави суп и легенда о Белом анђелу, град где су рођени Валтер и Дивац, али и приче о Светибор-у и Бошку Бухи. Симболи дуговечности где почивају успомене на Св. Саву и браћу Југовић. У долини Лима, покрај најлепших водопада Сопотнице и Србије....
Козји сир Досковић
Газдинство Досковић се бави узгојем коза на пределима где је природа подарила изобиље чисте и незагађене пашњаке и изворе, лековито биље, шумско воће, на надморској висини од 500 до 1200 метара. Читава породица је укључена у овај посао и свима је заједничка љубав према козама.
Од сирева највише се прави класични, традиционални сир танка кришка, са додацима нане, кантариона, мајчине душице, рузмарина и трапист са додатком црвене паприка, маслиновог уља и белог лука.
Козји сир Досковић у слици