Lepo Mesto • Despotovac

28. novembra 2014.

U “Lepo Mesto” je porodica Stojanović ugradila svu ljubav prema Resavskom kraju, sa željom da svi koji ga posete sa sobom ponesu pregršt divnih uspomena i deo čarolije prirode koja je u ovom delu Srbije zaista raskošna. Kod nas morate da budete opušteni, nasmejani i puni energije. Možete jednostavno da uživate u čarima odmora, što naš smeštaj i restoran hrane za dušu omogućavaju u potpunosti.

U našem potpuno novom objektu imamo tri smeštajne jedinice što našim gostima stvara ugođaj sasvim privatne atmosfere. Možete da odaberete sobu prema boji ili pogledu. Svaka soba poseduje satelitsku TV, moderno kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Doručak i obroci se služe u lobiju koji se nalazi odmah ispod soba, ili na terasi u letnjem periodu.

Ponosni smo i na naš restoran hrane za dušu. Zaista smo se potrudili da izbor jela bude za svačiji ukus – od malih zalogaja do zahtevnijih gastronomskih specijaliteta, zajedno sa pažljivo odabranom kartom pića . I ne samo hrana i piće. Ambijent u kojem se poslužuju je vedar, raznobojan i sasvim udoban. Iznenadiće vas i naš izbor muzike!!!

Da bi Vaš boravak u “Lepom Mestu” bio kompletan, pripremili smo i sadržaje koji će vaš odmor da učine aktivnim. Pored mogućnosti najma bicikli, pešačkih tura sa vodičima, možete da obiđete okolinu džipom sa vozačem i vodičem.

Dobrodošli u “Lepo Mesto”. Sve je spremno za uživanje u srcu Resave!

 

Galerija